Post by naperdulute on Mar 13, 2022 2:28:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AnkiDroid флашкарти ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AnkiDroid флашкарти IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен брой монети ▞▞▞
▞▞▞ AnkiDroid флашкарти 2022 version ▞▞▞
AnkiDroid Flashcards Haridus tqmc
Страхотно приложение и ми харесва как има толкова много функции. Единственият проблем е, че от вас се изисква да потърсите какви са повечето от тях/как да ги използвате (правилно). Предполагам, че е малка придирка в голямата схема на нещата, тъй като след като го схванеш, е невероятно.
Това приложение е много трудно за използване. Потребителският интерфейс е достатъчно сложен, че изисква крива на обучение, за да можете да използвате приложението. Освен това работи най-добре, ако използвате компютър с него, а аз не мога, защото софтуерът все още не е наличен за Chromebook. Има версия за Chrome на това приложение, но това би било излишно за мен, защото имам мобилното. Въпреки че обичам прекрасния софтуер за повторение на интервали, деинсталирах в полза на приложение за флаш карти, което е по-лесно за мен за използване.
Харесвам anki, но има този проблем, че не заравя правилно картите след първия ден, те просто се събират в голяма купчина. Надявам се, че ще го поправят, като се има предвид, че това приложение съществува отдавна, защо би имало такива проблеми?! моля, отстранете този проблем
Страхотен инструмент за изучаване и запомняне на флашкарти. Можете да започнете много просто. Но за да го използвате по най-добрия начин, е добре да проверите няколко филма в YouTube, защото опознаването на всички добри функции отнема малко.
Anki без съмнение е страхотно приложение за научаване на почти всичко. НО, бих искал да има повече свобода на действие при правенето на удебелен шрифт, подчертан, оцветен и т.н.. Това ще го направи много по-добре, тъй като имате повече персонализации с карти и какво ли още не, да не говорим, ще можете да направите повече ефективно запомнете определени думи в бележка, които са важни, защото можете да я удебелите и оцветите. Надявам се, че в близко бъдеще ще бъда много по-доволен от това приложение и ще му дам 5
Трябва да има начин да избирате между изучаване само на обърнати карти, само на необърнати карти или и двете. В момента трябва да направите филтрирано тесте и да въведете команда (която дори няма да работи, ако името на тестето е дълго над 2 думи) и няма начин да изучавате само необърнати карти. Трябва да има за всяко тесте проста опция за избор между изучаване на редовно, обърнато или и двете. Изненадващо е, че такава проста полезна функция липсва в приложението за флаш карти.
فلش کارتهای انکی دروید آموزش rylr
Като цяло добро приложение Изглежда обаче, че не мога да сливам декове или да създавам поддекове на моя chromebook, това не е ли функция? Тъй като мога да го направя лесно на anki windows
Моля, отговорете. Идея за картички, които да се показват като messenger/whatsapp sms. Ще трябва да изберете тестето, което искате да покажете, или Случайно: Картите идват от различни тестета. Графикът: Дните от седмицата и времето, което искате да се показват (10-12, 1 бележка/2 минути). 5 секундно обратно броене предхожда картата. "Следваща карта в 5,4,3,2,1" като реклами... След обратното броене картата ще се появи на екрана ви. Някои карти покриват дори половината екран, за да покажат всяка информация на него. Бутони: Показване на отговора и лентата за въвеждане.
Трудно е да свикнеш, но е много полезно, след като си играеш с него известно време. Много теми са достъпни онлайн и супер персонализирани. Струва си, ако търсите програма за преглед на флаш карти, с която да прегледате теорията, но не непременно да се учите от нея.
Първо, феноменална работа. Създаването на това приложение в свободно време и предоставянето му свободно е щедро. Благодаря ти. Второ, това е технически проблем, така че, моля, обърнете се към него само ако имате време. Забелязах, че приложението не поддържа CSS персонализиране на бутона за възпроизвеждане на аудио. Опитах да използвам селекторите от уебсайта на AnkiWeb като .replay-button svg, за да персонализирам бутона. И работеше само на настолен компютър (2.1.35), въпреки че има най-новата версия на AnkiDroid.
Бих му дал 5 звезди, но получих нов телефон, s10, и сега медиите винаги издават грешка при синхронизиране, когато отворя приложението. Някои отстраняване на неизправности казват, че превключете мрежата или я превключете към SD карта, но нито едно от двете не работи. Други казаха, че трябва да поправя кодирането, но не знам как да го направя. Преинсталирането също не работи. Моля, помогнете, защото обичам това приложение. Синхронизирането с работния плот работи! Много благодаря!!!
Наистина обичам да използвам това приложение и то улеснява живота, но проблем, с който се сблъсках, беше, че някои изображения, които се виждат на Anki PC версия, не са видими на Ankidroid, затова не мога да използвам някои флаш карти на Ankidroid, които използвам на Anki PC версия. Как да разреша този проблем
Страхотно, ако искате да отделите повече време, опитвайки се да пишете бележките си по подходящ начин, вместо да учите. Те имат някаква тайнствена шаблонна система за „тип“, която привидно не можете да промените в приложението, така че някои тестове имат различни шаблони от други.
Всичко, което се опитвам и зареждам в приложението, се отхвърля. Хората, които познавам, възпяват възхвалата на Анки, но това, което съм виждал от него, наистина смърди
Изглежда, че това е пренаписване на полското приложение, наречено супер флашкарти (също в магазина за игри). Предимството на полския е, че използва текстови файлове, а не собствен формат, така че можете да редактирате тестовете с всеки текстов редактор. Отбелязано също, че деинсталирането не почиства файловете с приложения. Може да бъде страхотно приложение, ако се върнете към txt файлове. Този преглед не е предназначен да бъде отрицателен, но по-отворена версия би била чудесна.
Приложението е отлично. Единственото ми оплакване е, че се срива, докато си правя картите по-често, отколкото ми харесва. Обикновено това не създава никакви реални проблеми, но ако всичките ви нови карти за деня вече са преминали от синя/нова купчина в купчина червено/опитайте отново, приложението ще добави до 20 нови карти към вашата синя купчина които обикновено не виждате до следващия ден. Можете да поправите това, като зададете новите си карти за тестето на 0 за деня, за да ги изчистите и след това го промените обратно утре.
На моето устройство не виждам прикачени изображения. Дори в актуализирана или стара версия.
Наистина харесвам и оценявам това приложение и неговата интелигентна техника за повторение на разстояние, но спестявам много отговори с само снимки в него и снимките не се показват в приложението, но ги показва в моя настолен колега. Моля, помогнете ми да оправя този проблем. Наздраве
Като това как приложението предоставя думи, които запазвате по-късно, за да се упражнявате и тествате. От друга страна, статистическите данни за вашия напредък са малко трудни за интерпретиране. Иска ми се да са малко по-разбираеми.
Всъщност не съм използвал приложението много, защото все още трябва да намеря възможност да вляза в него и съм някак нервен от него с цялата персонализация и всичко това, доста е плашещо, така че трябва да се науча и да използвайте го върху действителното изучаване на съдържанието, от което правя картички
Това приложение е много мощно. Проблемът е, че всички негови функции - основни и разширени - са еднакво забележими в менютата и опциите. Така че е трудно да намерите и използвате ОСНОВНИТЕ функции, които 90% от хората искат. Да, има ръководство - но хората просто нямат време да го ровят. Би било чудесно, ако това приложение „подреди“ своите функции, така че всички основни неща да са лесно достъпни, а по-напредналите да са по-закътани.
Не мога да подредя палубата физически.... е голяма болка. Добре е иначе. Да, така подреждам тестовете... това, което исках да кажа е, че не мога да сортираш въпросите в тесте, което е наистина мъка, когато искаш да организираш речника, който се опитваш да научиш... съжалявам не го формулирах правилно по-рано.
Това приложение е много полезно, но ми се иска дизайнът на компютрите да е по-добър. Също така не е удобно, че не можете да създадете папката в папката и не можах да вляза и да синхронизирам данните си с версията на Windows на приложението.
Не можете да обърнете цялото тесте на телефона си, трябва да използвате компютър, за да изпълните тази проста задача. Отговор: Вие публикувахте приложението в googleplay, така че приемате коментарите или оставяте приложението да не е пълно. А относно думата "просто", не сте ли съгласни с мен, че обръщането на цяло тесте е проста задача?
Приложението се опитва да отвори zip файлове, само за да каже, че не се поддържат. Досадно. Единствената причина да го пазя на телефона си е, че цялата ми колекция се премахва на всеки 6 месеца от сървърите им.
Много място за подобрение... Засега не е напълно оптимизиран за мобилни устройства. Работете върху него..иначе е страхотен ресурс да трябва да преразгледате sth onthego
AnkiDroid Flashcards Haridus tqmc
Страхотно приложение. Наистина помага за подобряване на паметта. Моля, бих искал да предложа актуализация на приложението по отношение на неговата аудио функция. 1. Икона/опция за пауза, бързо напред и назад би била чудесна 2. Аудио функцията спира, когато телефонът е активен за известно време или е сведен до минимум. Моля, това може да бъде коригирано/актуализирано, наистина ще бъде оценено. Благодаря
Четох отзивите и ми харесва колко отзивчиви сте! освежаващо е в сравнение с всички автоматизирани отговори в повечето приложения, което ме кара да изтегля това приложение нямам търпение да изпробвам това, ако имам някакви предложения, ще се върна хаха. продължавай с добрата работа! <3
Харесвам приложението, но понякога, когато поставям снимки, те не се показват, когато преглеждам. Единственият начин да ги видя е в режим на редактиране на моя лаптоп. Повечето от поставените изображения обаче се показват, така че давам на приложението 4/5 звезди.
Почувствах се много доволен от компютърната версия на това приложение. Когато става въпрос за график и статистика, той наистина се справя добре. Лесно чета състоянието си и разбирам оценките си, докато научавам картите, които създадох с него. И много важно, мога да правя карти, които включват уравнения във формат LaTex. В тази версия на Android обаче той не е в състояние да чете споменатия формат. Мога ли да знам дали в бъдещи актуализации може да декодира този формат до четим формуляр за уравнение? Редактиране: (благодаря за отговора)
Най-доброто приложение за учене! Никога не съм виждал и използвал толкова добро приложение. Лесен е за използване и има толкова много функции, които харесвам (добавяне на снимки, видеоклипове, наличие на декове и поддекове (помага много за организацията). Засега има само две неща, които трябва да се променят, които биха ми помогнали много! Едно: добавяйте цветове към текстовете (Благодаря! Тогава ги чакам търпеливо), две: променете реда на флашкартите (като да ги пренаредите на ръка или да ги номерирате – с много флашкарти може да е доста трудно).
Постоянна грешка, че клиентът Anki не поддържа кодове на часовата зона. Изобщо не може да се използва. Не е добро начало, мисля, че ще мина.
Мисля, че нарушава потапянето в езика, който учите. Просто докосването на бутони в продължение на 2 часа на ден всеки ден, сякаш сте робот, не е правилният начин.
Това приложение е страхотно, но не можах да намеря функция за създаване на акаунт за синхронизиране и възстановяване на създадени файлове по-късно на други устройства.
Не мога да разбера защо, но се сблъсках с проблеми със синхронизирането много пъти в приложението anki. Преди един месец всичко беше наред на палубите. Но сега не мога да виждам снимки и да слушам аудио на моите тестове (списъкът ми с карти) в приложението anki. Между другото, мога да виждам снимки и да слушам аудио в anki уеб и приложението за Windows. Редактиране: Моят проблем; Ако сте проверили дали сте извършили правилно синхронизиране на медиите и че медиите се възпроизвеждат правилно както на Anki Desktop, така и на AnkiWeb, но не и на AnkiDroid, тогава използвайте файлов мениджър. Как можете да очаквате да използвате програма за файлов мениджър от вашите потребители? Това е наистина сложен и разширен начин за решаване.
Не мога да намеря картите си, които направих, защото изведнъж приложението каза „влезте, за да синхронизирате акаунта си“. трябваше да попитат това в началото. Сега как да извлека тези тестове, които направих, те просто не могат да изтрият всички тестове и да ви помолят да влезете. Това не е правилният начин, прекарах часове и часове, за да направя тези флаш карти и сега мога" не ги намери! Това не очаквах от anki.
Обичам това приложение! Използвал съм го от години, за да запомня думи, спрежения, букви и т.н. Разпределеното повторение е като магия, за да се уверя, че помня какво съм практикувал!
Надежден, бърз, няма проблеми, за които се сещам. Никога не се е блъскал върху мен.
Страхотно приложение, но не много удобно в няколко различни аспекта. Най-големият е как обръща картите?? Или на случаен принцип картите да са с лице отпред или отзад, за да обърнете за отговора. Ако има лесен начин, моля, уведомете ме. Засега не е удобен за потребителя.
Това ми помогна да науча моята церемония на ултра бързото преминаване. Благодаря. Сега знам за това, ще го използвам за предстоящите си кандидатури в университета, все още не съм сигурен точно как, но знам, че ще има начин!
Merge Villa Réflexion oqr
Не мога да изрязвам изображения, след като актуализирането до Android 11 става много неудобно
Вероятно най-използваното приложение за всички времена, което не е социални медии. Предоставя най-доброто приложение за флаш карти, въпреки че конфигурацията е малко объркваща, тя е пълна с функции и е моят метод за запаметяване на китайски речник. Много благодаря на разработчиците за тяхната работа