Post by naperdulute on Mar 13, 2022 2:34:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Don\u0027t Starve: Pocket Edition ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Don\u0027t Starve: Pocket Edition IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy väčšiu výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Don\u0027t Starve: Pocket Edition 2022 version ▞▞▞
Absolútne milujem túto hru, nemám hlad na 3 rôznych konzolách a teraz na mojom telefóne. Ovládanie je pomerne plynulé, niekedy môže virtuálny ovládač nereagovať, ale okrem toho som nemal žiadne iné problémy, som veľkým fanúšikom všetkého o tomto. Boj s nepriateľmi je veľmi plynulý, príjemný a podobný ako v ktorejkoľvek inej verzii. Navigácia v menu je jednoduchá, povedal by som však, že by som rád videl pridanú funkciu "použitie viacerých" na rýchlejšie palivo na táborák atď. Ešte raz ďakujem Klei, ďalší skvelý port hry.
Skvelá hra
Jeux de bulles -Bubble Shooter Grand public djqf
UI je absolútne nevyspytateľné. Drobné, drobné ikony, ktoré sú všetky rovnako farebné. Neintuitívne.
vždy miloval hru, ale vreckový ed potrebuje prácu. Chce to lepšie ovládanie. ovládač a inventár niekedy sťažujú vykonanie akcie. Občas sa vyskytnú grafické chyby, ale dajú sa opraviť reštartovaním hry. NAJHORŠIE NA VŠETKÝCH JE, ŽE VŠETKO ÚSILIE SA VYŽADUJE, KEĎ MOJA HRA ZAMRZNE, KEDYKOĽVEK PÔJDEM DO JASKYNEJ HĹBKY 2 A MOJA POSTAVA NAVŽDY UZAVRENÁ VO VSTUPNEJ SCÉNE JASKYNÍ.
Don't Starve: Pocket Edition Περιπέτεια doxi
fungovalo skvele počas prvých pár hier, ale teraz je to len čierna obrazovka vždy, keď spustím hru. Neviem, ako to opraviť a je to naozaj nepríjemné.
Don't Starve: Pocket Edition Aventură etd
Nehrateľné. Všetko funguje (nastavenia rtc), kým nekliknem na 'Štart', visí to na tejto stránke 'Varovanie' o skriptoch a čo nie. Chcel by som požiadať o okamžité vrátenie peňazí. 7 dolárov za hru, ktorú nemožno ani otvoriť, je smiešne.
Je to naozaj zábavná hra, ale stále sa chytí naozaj zlé. Moja obrazovka bude závada tam bude náhodné lúče svetla, ktoré nasledujú moju postavu a svet sa plne rozvíja. Je tu čierna prázdna rôzne formy mojej postavy, zostane a potom musím zatvoriť aplikáciu a reštartovať to.it je naozaj zábavné hrať, ale kedykoľvek musím ísť na inú kartu, ktorá začína pôsobiť divne. Na dvoch oddelených príležitostiach Všetky moje ovládacie prvky prestanú pracovať a úplne sa obnoví späť na predchádzajúce uloženie.
Don't Starve: Pocket Edition Aventura gqq
Perfektné!!! Doslova nehladuj
Ako hra, ale nedávno sa objavili chyby. „Vlny“ sa menia na statické. Občas mrzne a raz, hoci bola podľa hodín „tma“, bolo denné svetlo. Aktualizácia: mám nový telefón, viac problémov, najmä oneskorenie dotykovej obrazovky.
Myslím, že je to skvelá hra. Nenašli sa žiadne chyby ani žiadne potenciálne chyby. Rád hrám túto hru vo svojom voľnom čase. Odporúčam to hrať túto hru hráčom, ktorí majú radi pokojné hry, ako aj všetkým hráčom. Teraz by som len rád videl multiplayerovú verziu ako Don't Starve Together, ale nie oddelenú, takže musíme platiť viac. Je to skvelý zabijak času a má úžasnú grafiku, berúc do úvahy, že sú kreslené. Celkovo si zaslúži 5-hviezdičkové hodnotenie.
dobré, pretože hra je prieskumná bez akéhokoľvek vedenia, ale moja hra sa vždy rozpadne uprostred hry a nemôžem sa dotknúť ovládacích prvkov/príkazov. opravte to prosím, je to naozaj hrozné
Multiplayer???
Páčila sa mi hra na PC a konzole. Nefungovalo to na mojom s7, ale keď som dostal 9, funguje to a je to skvelé, pohyb a zhromažďovanie je na mieste, ale tvorba a správa zásob je trochu divná a pomalá, ale to dobré je takmer úplne zlé. Milujem hru a vyskúšajte ju všetci
úžasná hra hrám ju 2 roky na pc verzii ale nevedel som sa jej nabažiť tak som si ju kúpil do mobilu a nebol som sklamaný super hra určite keby pridali multiplayer na vreckovej edícii bolo by oveľa chladnejšie
Nemôžem hrať na mojom tablete, stále ma vykopáva z hry, nemôžem ani spustiť hru na opravu slov
Hra Breaking Bug! Náhodne po vyzdvihnutí položky sa hra vymkne. Potom nemôžete použiť žiadne rozhranie, najmä funkciu uloženia! Keď sa to stane, akýkoľvek pokrok, ktorý ste urobili od posledného uloženia, sa stratí, pretože budete nútení aplikáciu ukončiť. Miloval som túto aplikáciu, ale je to naozaj frustrujúce.
Nemohol som ani hrať hru. Stále hovorilo varovanie a pod ním bolo veľa textu na prečítanie. Opravte tento problém a rád ho ohodnotím piatimi hviezdičkami.
Začať s tým je skvelá hra. Jediný problém, ktorý mám, je, že keď sa ho pokúšam spustiť, píše mi, že potrebujem stiahnuť 173 MB, ale zrútilo sa to hneď, ako to urobíte. Odinštaloval som kvôli problémom s trhaním na mape, opravte prosím
Klei, toto je skvelá hra. Prosím, opravte chyby alebo mi dajte moju tašku s peniazmi. Táto hra je nehrateľná...
Multiplayer prosím!
Ovládacie prvky zanechávajú VEĽA želaní, nebolo vynaložené žiadne úsilie, aby fungovali. V konečnom dôsledku hra veľmi trpí na chaotické ovládanie.
Naozaj dobré, len nejaké drobné chyby, ako sú cykly dňa a noci a miznutie sveta. Bez nich by som hre dal päť hviezdičiek.
Táto hra je naozaj pekná a v porovnaní s verziou pre PC. je to úplne rovnaké pre fiture, ale nie pre kontrolu. Je to úplne nanič. neviem prečo hrám na androide. ale podporujem ťa klei pridať nejakú možnosť pridať pevný ovládač.
Zakaždým nová výzva. Nedostanete žiadne informácie, aby ste mohli začať, čo znamená, že musíte naozaj experimentovať a učiť sa za pochodu. To robí túto hru tak zaujímavou. Veľmi stará škola výzva. Zomriete priskoro a často v prvých niekoľkých hrách, kým si nevyviniete stratégiu. Ale každá hra má jedinečné premenné, takže to, čo fungovalo dobre v minulej hre, tentoraz nemusí kvôli rôznym zdrojom. Skvelá hra
Milujte hru. Mám návrh na mobilnú verziu. . Môžeme mať na obrazovke dve priehľadné tlačidlá na zmenu uhla kamery. Je VEĽMI nepohodlné gestikulovať na obrazovke a poskytlo by to lepší spôsob ovládania kamery.
Ovládanie je hrozné. Stiahol som si to len preto, že som na cestách a milujem počítačovú hru. Ale vreckové vydanie je také otravné. Dokonca aj rafinácia je problém. Ak chcete upraviť 1 položku, musíte klepnúť trikrát. Nie som si ani istý, či sa tím PE vývojárov pokúsil hrať túto hru. Je dosť ťažké, že v tejto verzii nemôžete používať modifikácie, nehovoriac o mizernom kódovaní a používateľskom ovládaní v tejto verzii. Toto nie je hra pre tých, ktorí nevyskúšali počítačovú verziu
Bohužiaľ to nefunguje dobre s novším väčším telefónom. Neexistujú žiadne možnosti nastavenia veľkosti obrazovky, takže ju nemožno prehrať, pretože pohľad je roztiahnutý
Nedávno som si kúpil túto hru a hral som iba 3 hry, ale v náhodných bodoch hry zamrzne a poklepaním alebo pretiahnutím niektorých položiek hra zamrzne alebo odstráni položku z inventára.
Osobne neznášam, keď musím dať tejto hre jednu hviezdičku, ale nenainštaluje sa. Stiahne všetky údaje, ale odmietne ich nainštalovať a zlyhá. Skúšam hrať na Sony Xperia 1 II.
Don't Starve: Pocket Edition Περιπέτεια xyb
Trochu ako hoewever, že tu nie je žiadny dej..... veľa nedostatkov a bugov vnímaných, ovládanie je dosť zlé, priateľu. Pri klikaní na inventár sú určité nedostatky. Niekedy vám mapa poskytne všetko, čo potrebujete, a niekedy som strávil hodiny chodením po celej mape, aby som nenašiel zlato *dôležitý kúsok na vývoj* a to všetko nedáva zmysel. V tejto hre nevidím veľa práce, možno preto, že nerozumiem, ale hrám hry od roku 1993 od megasystému až po súčasnosť. Nedostatok histórie. Obdobie.
Zábavná hra Po smrti chcete túto hru hrať stále viac a viac, je to taká zábava. Hrám veľa tejto hry na PC, túto hru veľmi odporúčam.
Skvelá hra, ale na mobile sa mi nepáči. Dobre na obrazovkách veľkosti tabletu, ale na niečo menšie je to príliš zložité.
Skúšal som používať môj xbox ovládač s hrou a polovica ovládacích prvkov ani nefunguje. Nemôžete nič vyrobiť a ak chcete niečo vybrať vo svojom inventári, veľa šťastia. Jediná vec, ktorú môžete urobiť, je navigovať a vyberať veci. Na nič iné ovládač nefunguje. Myslel som si, že to bude jednoduchšie ako nosiť notebook so sebou...
Prosím dajte tejto hre co-op.prosim dajte tejto hre co-op
Daj tam multyplayer pls takto ta hra si zasluzi 3hviezdi a ked bude multak tak bu same 5 hviezd
Hru mi vôbec nejde otvoriť. Hovorilo sa, že musím stiahnuť dáta a potom sa náhle vypne počas sťahovania. Prosím, pomôžte to opraviť a ak budem môcť hrať, dám vyššie hodnotenie. Ďakujem.